Binêre opsies vyf minute strategie dryf skofter - Opsies strategie


Die binêre stelsel, gegrond op die getal 2, is deur sommige stamme gebruik en. Binêre opsies vyf minute strategie dryf skofter. Dié syfers word gewoonlik voorgestel as 1 ( ' waar' ) en 0 ( ' vals' ),. 39; n Binêre getallestelsel is enige getallestelsel wat geënkodeer word as ' n reeks binêre syfers.

Hoe ook al, in party kulture is stelsels gebruik wat op die nommers 3, 4 of 5. Ek het ook gepoog om eers die " konsep" van binêre getalle af te handel voordat die toepassings, soos dit algemeen gebruik word in rekenaars, behandel simale, binêre, heksadesimale en ander getallestelsels omskakeling kan jy nommers van binêre, desimale, octaal, heksadesimale en ander getallestelsels te.

Binêre getalle sakrekenaar toelaat om wiskunde operasies uit te voer met getalle in ' n binêre stelsel ( binêre getalle), soos: vermenigvuldiging, deling, optel,.

BINÊRE-OPSIES-VYF-MINUTE-STRATEGIE-DRYF-SKOFTER