Wat beteken kooplimiet in forex - Kooplimiet beteken

Die volgende keer gaan die prys terug na 1, 3, baie verkooporders sal geaktiveer word, en die prys gaan weer beweeg. Oor die algemeen is ander faktore gelyk, hoe langer die tydperk tot die vervaldatum van ' n verband, hoe hoër die rentekoers.

Die Binêre Opsie EA verskil van die gewone Forex EA; Jy kan nie die proses en resultate van die handel direk toets nie. Dit beteken dat ander handelaars ' n kooplimiet bestel het om teen hierdie prys te koop, sodat dit moontlik is om aan hulle te verkoop teen die prys wat gelys is vir die hoeveelheid wat hulle gepos het, wat hulle wil koop.


Slegs mag die wenkoers en - doeltreffendheid van die handelsseine wat deur die EA, en in die " visuele modus". Wat beteken kooplimiet in forex.

Alle skuld- effekte wat op die Uitruil verhandel word, word teen ' n skoon prys gekoop en verkoop, wat beteken dat die handelsprys uitsluit is van opgelope rente. Dit beteken dat baie mense wat $ geldeenheid teen ongeveer 1, 3 wou verkoop, nie kon Doen dit, aangesien die prys so vinnig beweeg het.

WAT-BETEKEN-KOOPLIMIET-IN-FOREX