Beste binêre opsie geldbestuurstrategie - Beste geldbestuurstrategie

Dié syfers word gewoonlik voorgestel as 1 ( ' waar' ) en 0 ( ' vals' ),. Ek het ook gepoog om eers die " konsep" van binêre getalle af te handel voordat die toepassings, soos dit algemeen gebruik word in rekenaars, behandel word.

❑ Skakel getalle om van binêr, oktaal of heksadesimaal na desimaal. Beste binêre opsie geldbestuurstrategie.


39; n Binêre getallestelsel is enige getallestelsel wat geënkodeer word as ' n reeks binêre syfers. Binêre getalle sakrekenaar toelaat om wiskunde operasies uit te voer met getalle in ' n binêre stelsel ( binêre getalle), soos: vermenigvuldiging, deling, optel,.

Die binêre stelsel, gegrond op die getal 2, is deur sommige stamme gebruik en word vandag, saam met die stelsel wat op 16 gegrond is, in rekenaars. Beskryf die desimale, binêre, heksadesimale en oktale getallestelsels.

BESTE-BINÊRE-OPSIE-GELDBESTUURSTRATEGIE